Slika dubrovačkog slikara Stjepka Mamića “Big Net” s njegovim u svijetu već prepoznatljivim motivom morske mreže i podmorja istaknuta je u najavi Salona des Artistes Independants za Salon Art Capital 2019, koji će se održati od 13. do 17.veljače 2019. u čuvenoj pariškoj Grand Palais.

Novi članak o umjetnosti pomorskog kapetana objavljen je u novom tiskanom izdanju siječanj/veljača 2019. u poznatom francuskom časopisu Maison&Jardin i njegovom suplementu TOP ART, kao najavi za Mamićevo treće po redu izlaganje na Salonu ART CAPITAL.

Art Capital objedinjuje od 2006. godine četiri najvažnija povijesna pariška salona umjetnosti čiji korijeni sežu u daleku 1667.godinu kada je Colbert organizirao prvu izložbu pariškog salona po nalogu kralja Louisa XIV. u Louvru. Od tada su se pariški saloni umjetnosti održavali pod pokroviteljstvom kraljeva a od doba republike pod pokroviteljstvom predsjednika Francuske Republike. Tako se i ovaj salon Održava pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Francuske Republike Emmanulea Macrona, ministra kulture Francka Riestera i predsjednika Ujedinjenih nacionalnih muzeja Francuske Chis Dercona.