U sklopu Dubrovnik Craft Beer Festivala, besplatnim koncertom Jure Stublića i grupe Film u petak, 15. lipnja započelo je još jedno izdanje Ljeta u Valamaru.

 

Jura Stublić & Film već su godinama jedan od najdražih live bendova svih generacija publike, što je sinoć dokazalo mnoštvo ljudi koje je u kampu Solitudo s njima u glas pjevalo legendarne hitove kao što su „Doći ću ti u snovima“, „Srce na cesti“, „Bili cvitak“, „Dobre vibracije“ i „Ljubav je zakon“.

 

Druga večer Dubrovnik Craft Beer Festivala koja će se također održati u kampu Solitudo u organizaciji Valamar Riviere i podršku TZ grada Dubrovnika započet će zabavom uz DJ-a i kušanjem piva u subotu, 16. lipnja u 18 sati, nakon čega će uslijediti prijenos utakmice Hrvatska-Nigerija koju će svi okupljeni moći pratiti na dva 5-metarska ekrana.

 

Po završetku utakmice kreće zabava uz koncert legendarnog bosanskohercegovačkog benda Letu Štuke.

 

Singlovi kao što su „Mjesto za dvoje“, „Minimaliza“, „Tesla“, „Paranoja“ i ostali koji su se našli na njihova dosadašnja tri studijska albuma u kratkom su im roku priskrbili kultni status među velikim brojem poklonika, a zašto je to tako, ne propustite saznati večeras u kampu Solitudo.

 

Ulaz na koncert i parking će biti besplatan za sve posjetitelje.