Nakon više od 25 događanja koje je građanima i posjetiteljima Dubrovnika donijelo ovogodišnje izdanje Ljeta u Valamaru, luda zabava za sve generacije i ukuse se nastavlja i u nadolazećem tjednu.

 

Tako će pozornicu u kampu Solitudo ovog petka, 17. kolovoza s početkom u 21 sat „zatresti” poznata imena regionalne rock-scene – bendovi Partibrejkers, Kojoti i M.O.R.T. u sklopu događanja Rock´n´Valamar. Partibrejkers, beogradska rock skupina s prizvukom garage punka, nakon 16 godina pauze ponovno okupljeni Kojoti i M.O.R.T., beskompromisni punk – blues band iz Sinja zasigurno će donijeti uzavrelu atmosferu svim ljubiteljima žestokih ritmova, a ukoliko ste raspoloženi za odličnu svirku, ulaznice po cijeni od 80 kuna možete kupiti na recepciji kampa Solitudo u radnom vremenu od 7 do 22 sata.

 

Queen Real Tribute Band koji je u deset godina postojanja obišao čitav svijet ove subote, 18. kolovoza stiže na Trg od fontane te će, s početkom u 21 sat, svojim talentom preslikavanja zadiviti domaću i stranu publiku. „The Show Must Go On”, „We Will Rock You”, „Bohemian Rhapsody”, „I Want To Break Free” i „We Are The Champions” samo su neki od megahitova legendarne grupe koje će Queen Real Tribute Band interpretirati, a ulaz će za sve posjetitelje biti besplatan.

 

U ovom tjednu nastavit će se i besplatne kino projekcije u parku Maslinata. Tako će najmlađe filmoljupce u četvrtak s početkom u 21 sat zabaviti animirana priča o prijateljstvu čudovišta i šarmantne pjevačice „Čudovišna priča u Parizu” sinkronizirana na hrvatski jezik, dok će ljubitelji akcije doći na svoje uz film „Logan Lucky” u nedjelju s početkom u isto vrijeme.

 

Kao i kod dosadašnjih događanja na Babinom kuku koja se održavaju u sklopu Ljeta u Valamaru, svim posjetiteljima bit će osiguran besplatan parking na parkiralištu između hotela Valamar Club Dubrovnik i kampa Solitudo.