Nakon dvodnevnog Dubrovnik Craft Beer Festivala, koncerata Jure Stublića & Filma, bendova Letu Štuke i Vlatko Stefanovski Tria, klape Cambi i kino projekcija na otvorenom, raznoliki program Ljeta u Valamaru za sve generacije i ukuse nastavlja se i u nadolazećem tjednu. Tako će početak srpnja na Babinom kuku obilježiti Massimov koncert (nedjelja, 08. srpnja s početkom u 21 sat u kampu Solitudo) te dvije kino projekcije u parku Maslinata (četvrtak i nedjelja u 21 sat).

 

Često opisan kao hrvatski „The Voice“, Massimo je tijekom svoje bogate dugogodišnje karijere dva puta dotaknuo glazbeni zenit: prvi put s grupom Dorian Gray 80-ih, a drugi put kroz posljednjih 15 godina samostalne karijere. Izvođač je koji u svojoj kolekciji ima najveći broj Porina za najbolju mušku vokalnu izvedbu, a na pozornici pažnju plijeni iskrenom ekspresijom i posebnom energijom koju prenosi publici.

 

Open Air Cinema u parku Maslinata ovog četvrtka u 21 sat najmlađim posjetiteljima donosi sinkroniziranu animiranu pustolovinu „Juraj i hrabri vitezovi“, priču o dječaku koji živi u velikom kraljevstvu i sanja da će postati hrabar vitez. Nedjelja u parku Maslinata će pak biti rezervirana za projekciju filma „Odjednom tata“, toplu obiteljsku komediju o muškarcu čiji će se život u potpunosti promijeniti nakon što sazna da ima kćer.

 

Ako se želite uvjeriti u to da je svaki Massimov koncert poseban i inovativan događaj koji pomiče granice, ulaznice po cijeni od 80 kuna možete kupiti na recepciji kampa Solitudo u radnom vremenu od 7 do 22 sata, dok se ulaz na kino projekcije ne naplaćuje. Za sve posjetitelje koji će na navedena događanja doći automobilom, osiguran je i besplatan parking na parkiralištu između hotela Valamar Club Dubrovnik i kampa Solitudo.

(promo)