Vikend pred nama prepun je sportskih događaja, a u nastavku pročitajte što smo za vas izdvojili;

UTAKMICE 14. KOLA ŽUPANIJSKE FUTSAL LIGE

Večeras od 18.30 te u subotu, 02. ožujka od 17 sati igraju se utakmice 14. kola 1. Županijske futsal lige.
Kolo otvaraju Gladius i Pridvorje, a još se danas sastaju: Square II – Čilipi i Ponta – Zmaj.

U subotu, 02. ožujka, u sportskoj dvorani na Grudi, program počinje u 17 sati utakmicom Dube i Sokola, a još igraju: Lumbarda – Plat, Riva Slano – Mećajac, Dunave – Cavtat, Veleučilište – Ombla. Na ljestvici prvo mjesto drži Cavtat koji ima 32 boda, a slijedi ga Ombla s bodom manje. Na posljednjem, 17. mjestu je Ponta s četiri osvojena boda.

VATERPOLISTI JUGA DOČEKUJU POŠK

Nakon što su u Zagrebu svladali Mladost rezultatom 11:5 u devetom kolu Lige prvaka, vaterpolisti Juga okreću se obvezama u Regionalnoj ligi. U okviru 16. kola dočekuju na bazenu u Gružu splitski POŠK. Utakmica trećeplasirane i posljednje momčadi na tablici igra se u subotu, 02. ožujka od 19 sati.

RUKOMETAŠI MOKOŠICE PROTIV HRVATSKOG DRAGOVOLJCA

Rukometaši Mokošice u Gospinom polju dočekuju Rukometni klub Hrvatski dragovoljac II. Utakmica je to osmog kola 3. Hrvatske rukometne lige – jug koja se igra u subotu, 02. ožujka od 16 sati u Gospinom polju.

DOMAĆI NASTUPI ODBOJKAŠICA DUBROVNIKA I NOVE MOKOŠICE

Odbojkašice Dubrovnika i Nove Mokošice u sklopu 16. kola 1 .B odbojkaške lige igraju pred svojim navijačima. Ekipa Dubrovnika u Gospinom polju dočekuje drugu ekipu Splita dok će Nova Mokošica, u dvorani Osnovne škole Mokošica, igrati protiv drugog sastava splitskih Brda. Dubrovnik je uoči 16. kola na drugom mjestu s utakmicom manje dok je Mokošica na devetom mjestu te će u ovom susretu tražiti treću ovosezonsku pobjedu. Nova Mokošica dočekuje Brda u nedjelju, 03. ožujka od 13.30 sati dok ?e u Gospinom polju dvoboj Dubrovnika i Splita, također u nedjelju, krenuti od 18 sati.

DVIJE UTAKMICE DRUGOG KOLA ŽUPANIJSKOG KUPA

U nedjelju se igraju dvije utakmice drugog kola Županijskog nogometnog kupa. U Čilipima se sastaju Konavljanin i Slaven, a Rat iz Kune Pelješke dočekuje Orebić. Utakmice se igraju u nedjelju, 03. ožujka od 15 sati.