Nakon što su u utorak, pred tisuću navijača, svladali Split i osigurali plasman u polufinale Kupa, malonogometaše Squarea večeras očekuje nova utakmica i – novi spektakl! U Gospino polje stiže makarsko Novo Vrijeme, aktualni prvak Hrvatske!

Makarani u Dubrovnik stižu s prvog mjesta, a na svom kontu imaju 43 boda. Square je drugi, ima 35 ali i ono što je najvažnije ‘bježi’ prvom pratitelju, zagrebačkoj Uspinjači čak šest bodova. Večerašnja utakmica nije samo okršaj prvog i drugog već okršaj starih znalaca koji se suprostavljaju duži niz godina. U niti jednoj utakmici do sada, prikazana igra nije razočarala nikoga, a tako će, uvjeren je Ante Daničić, bit i večeras:

– U dobroj smo formi, dobro radimo, napredujemo iz dana u dan i veselimo se svemu onome sto dolazi.. Sigurno da neće biti lako, Makarska je jako dobra momčad koja je zasluženo na prvom mjestu, ali isto tako moramo bit realni i reći da nitko osim Squarea nije favorit u Gospinom Polju. Nadam se da će nas publika doći podržati u velikom broju i da će sretni i zadovoljni otići svojim kućama kao sto je to bio slučaj u utorak kada smo slavili protiv Splita.

Nakon pobjede nad Splitom stanje s igračkim kadrom nije bajno, ali jasno je da će svi raspoloži (mladi) igrači dobiti priliku i opravdati dres kojeg nose. Jasno je, podrška s tribina u ovom susretu jamči dodatni vjetar u leđa, a upravo je to i bilo presudno u utakmici protiv Splićana.

Bruninho je ozlijeđen, Darrer je zbog bolesti odsutan, a nastupi Gašpara i Pelea su pod velikim znakom pitanja. Priliku će dobiti mlađi igrači, imamo širinu i dokazat ćemo da možemo parirati prvaku i s našim mladim snagama. Pokazali smo da možemo i znamo tako da imamo i mi svoj plan, a to je pobjeda u derbiju, jasan je trener Antun Bačić.

Utakmica između Squarea i Novog Vremena igra se večeras u Gospinom polju od 20 sati.