Valentinovo je idealna prilika da obnovite svoj dom s daškom ljubavi, udobnosti i stila. Stoga vam Meblo Trade (LINK) donosi ekskluzivnu akciju povodom Valentinova koja će unijeti toplinu u srca i domove. Naša ekskluzivna Valentinovo akcija uključuje široki spektar proizvoda, od elegantnih komada namještaja do dekorativnih detalja koji će unijeti toplinu i romantiku u vaš dom.

Sphera Namještaj po Mjeri

Ovog Valentinova, iskoristite priliku da prilagodite svoj prostor s namještajem koji savršeno odgovara vašem ukusu i potrebama. Sphera linija namještaja po mjeri simbol je kvalitete i elegancije, obećavajući da će svaki komad biti jedinstveno remek-djelo u vašem domu. Bilo da je riječ o kuhinji, ugradbenom ormaru, dnevnom prostoru, ili čak kupaonici, Sphera nudi sve po mjerama vašeg prostora, u materijalima I bojama po želji. U sklopu akcije Valentinovo, do 20. Veljače, kompletan Sphera asortiman na popustu je od čak 25% – LINK

Madraci na Akciji

Spavanje nikada nije bilo slađe zahvaljujući našoj ponudi madraca sniženih do nevjerojatnih 50% (LINK). Odaberite madrac koji će vam pružiti optimalnu podršku i udobnost, osiguravajući da se svako jutro budite odmorni i puni ljubavi.

Feydom Garniture i Nias Sofe

Za one koji traže savršenu kombinaciju funkcionalnosti i stila, Feydom garniture (LINK) i Nias sofe na razvlačenje nude izvanredan dizajn i udobnost. Pretvorite svoj dnevni boravak u prostor za opuštanje, druženje i stvaranje uspomena i uštedite 20% do 20. veljače.

KARE Asortiman

Za one koji žude za nečim jedinstvenim i nekonvencionalnim, KARE asortiman (LINK) donosi predmete koji su prava umjetnička djela. Svaki komad je dizajniran s misijom da izazove i inspirira, savršen za one koji žele da njihov dom odražava njihovu strast prema životu i ljubavi. Kompletan KARE asortiman na popustu je od 15% u sklopu akcije Valentinovo.

Dekoracije – Tapete i Asesoari

Dodajte karakter i toplinu svojem prostoru s našim izborom dekoracija. Od tapeta koje transformiraju prostorije do pažljivo odabranih asesora koji dodaju osobni pečat, te dekorativnih prekrivača I jastučića, Meblo Trade ima sve što vam je potrebno za stvaranje atmosfere punog srca i stila.

Proslavite ovo Valentinovo obnavljajući svoj dom s ljubavlju i stilom uz Meblo Trade. Posjetite naš salon u Mlinima ili www.meblo.hr i otkrijte kako naša pažljivo odabrana ponuda može obogatiti vaš život. Ne propustite priliku da svoj dom pretvorite u utočište ljubavi i udobnosti.