Izložba NVV_2018 (Nove vizualne vrijednosti / New Visual Values) projekt je Ivane Vukšić i Bruna Pogačnika, koji zajednički djeluju u međunarodno priznatom tandemu/kolektivu TARWUK. Ovom se izložbom po prvi put prostor kapelice u Umjetničkoj Galeriji Dubrovnik aktivira kao izlagački prostor za nove struje u suvremenoj umjetnosti.
Dva su pojma bila ključna pri planiranju i izvedbi NVV_2018: morfem i virus. U morfologiji, morfem je najmanja jezična jedinica koja nosi značenje, a virusi su metabolički neaktivne i zarazne čestice na granici nežive prirode i živog svijeta. Nemaju stanične dijelove već potpuno ovise o mehanizmu stanica domaćina.
Pokušaj je bio da se pronađe morfem prakse svakog odabranog umjetnika, objekt koji bi u najmanjem mogućem obliku prenio njihovu konceptualnu i praktičnu motivaciju.
Objekti koji nisu međusobno povezani ničime drugim osim odabirom umjetnika zajedno tvore skupinu koja traži domaćina. Prostor Kapelice i radovi Ivana Meštrovića i Joze Turkalja unutar nje su organizam u koji su se odabrani radovi infiltrirali, zarazili ih svojom subjektivnošću te počeli stvarati nove poveznice i kontekste kako sami između sebe tako i sa skulpturama domaćinima i samim prostorom.

Izložba ostaje otvorena do 16. rujna 2018. godine.