Nakon što su prošli izbori za lokalne čelnike HDZ-a krenule su bitke i za pozicije koje će se dijeliti na novim izborima na proljeće za gradove i županije.

Budući da je premijer Andrej Plenković očito uputio Branka Bačića da ne računa na Nikolu Dobroslavića u budućnosti jer mu nije dao na parlamentarnim izborima poziciju koja bi ga odvela u sabor te mu je tako poslao i poruku da mu je vrijeme da ode u političku mirovinu, došlo je do početka bitke za njegovog nasljednika ili nasljednicu.

To su osjetile dvije dame s juga i počele su zauzimati početne pozicije i krenule u lobiranja. Jedna je ŽANA Marević sadašnja županova zamjenica koja ne taji svoje političke ambicije da postane nova županica i koja zna sve slabosti i mane župana što joj može itekako koristiti .

Druga je Sanja Putica. U igru će se kao ozbiljan kandidat sigurno uključiti Nikola Grmoja koji je za ove dvije dame ozbiljan politički kapitalac i koji će sigurno osjetiti da mu nitko od prije navedenih neće biti protukandidat kojega ne bi mogao pobijediti.

Članak u cijelosti pročitajte OVDJE.