Župan Nikola Dobroslavić sa zamjenicom Žaklinom Marević i v.d. pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Jelenom Dadić primio je prim. dr. Antuna Cara koji je na redovitom sastanku mreže zdravih regija Svjetske zdravstvene organizacije pod nazivom „Building a healthier future for all” u švedskom gradu Manstrandsu, kandidirao Dubrovačko-neretvansku županiju u regije Svjetske zdravstvene organizacije.

 

Prim.dr. Antun Car je u suradnji sa ZZJZ Dubrovačko neretvanske županije, nadležnim Upravnim odjelom Dubrovačko-neretvanske županije, Domom zdravlja Dubrovnik, te Institutom za more i priobalje Sveučilišta u Dubrovniku pripremio prezentaciju i podatke vezane za javno zdravstvo te stanje i partnerstvo s drugim organizacijama s kojima je potrebno zajedničko djelovanje, kako u zdravstvu tako i u zaštiti okoliša.
 

Župan Dobroslavić ovom je prigodom čestitao dr. Caru i na odlikovanju Redom Danice hrvatske s likom Katarine Zrinske za zdravstveni doprinos u Domovinskom ratu koje mu je povodom Dana državnosti dodijelila predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović kao jednom od 58 istaknutih hrvatskih branitelja.