Predsjedništvo ŽUPKE se pojačalo s dvije Župke. Naime, na protekloj 10. Sjednici Predsjedništva ŽUPKE, održanoj ovog utorka u Srebrenom, jednoglasno je donesena odluka o ulasku Marine Ivanović i Victorie Kulišić u Predsjedništvo Župske stranke.

„Obzirom da smo lokalna stranka koja ima ograničene resurse, posebno u financijskom smislu, orijentirali smo se na jačanje ljudskih potencijala kao glavnog čimbenika rasta i razvoja ŽUPKE. U tom smislu, bogatiji smo u vrhu stranke za dvije iznimno kvalitetne i sposobne osobe.“-navodi Predsjednik Antun Bašić.

Marina i Victoria su članice stranke od prvog dana, u predsjedništvo donose iskustvo iz privatnog sektora, s diplomom Informatičara i Prvostupnika Turističkog Menadžmenta. Župa je njihov dom, a one su se odlučile aktivno uključiti u rad stranke „…kako bi zajedničkim snagama ostavili dobre temelje za buduće župske naraštaje“- ističu Marina i Victoria.

Fokus stranke je i dalje na radu, stvaranju učinkovite lokalne i regionalne samouprave, kreiranju infrastrukturnih i socijalnih preduvjeta koji će osigurati nesmetan razvoj lokalne i regionalne zajednice, pri tome posebno vodeći računa o održivom i ekološki prihvatljivom razvoju. Fokus je i na stvaranju jasne Vizije Župe za narednih 20 godina.

ŽUPKA u manje od godinu dana svog postojanja kontinuirano raste, te se broj članova iz dana u dan povećava, što je potvrda ispravne politike predsjedništva stranke, koja prepoznaje potrebe svojih sumještana te prati trendove vremena u kojem živimo.