Grand Fit & Beauty pripremio je za sve svoje sadašnje i buduće članove nekoliko paketa svojih usluga sastavljenih kako bi njihovi klijenti što prije ostvarili svoje ciljeve.

Iz GrandFit & Beauty centra koji se nalazi u Hotelu Adria poručuju kako je najbolje rješenje kod mršavljenja kombinacija nekoliko različitih vrsta aktivnosti i tretmana.

Paket uključuje:
10x BodySpace treninga na BodySpace spravama
10x MaderoRoller s infracrvenim zrakama
5x AQ8 EMS treninga s trenerom
5x maderoterapija cijelog tijela
1x limfna drenaža
GRATIS masaža 30 minuta

BodySpace sprave
Revolucionarne fitness sprave BodySpace omogućuju trostruko brže i učinkovitije mršavljenje i učvršćivanje tijela. Uređaj je nalik kapsuli unutar koje se nalazi traka za trčanje, a upravo su infracrvena tehnologija i vakuum zaslužni za bolji rezultat i brže sagorijevanje masti. U jednom treningu na BodySpace spravi potroši se 1.000 kalorija u 30 minuta.

S prednje strane uređaja nalazi se zaslon na kojem osoba može sama regulirati i pratiti brzinu, vrijeme, prijeđene kilometre i potrošene kalorije, kao i toplinu infracrvenog programa i intenzitet vakuuma.

GrandFit&Beauty posjeduje dvije BodySpace sprave za trčanje te jednu BodySpace spravu za biciklizam tako da možete odabrati spravu koja vama više odgovara.

Trening s AQ8 odijelom
Električna stimulacija mišića (EMS) je napredna tehnika vježbanja mišića i toniranja mišića koja je učinkovita i učinkovito nadopunjuje vašu rutinu vježbanja. EMS se preporučuje svima koji za standardne treninge nemaju dovoljno vremena ili žele u što kraćem vremenskom roku postići što bolje rezultate i tako postići svoju optimalnu atletsku građu. Tretman poboljšava cirkulaciju i oksigenaciju tkiva što ubrzava staničnu obnovu i čisti kožu koja postaje sjajna, zaglađenija i zdravija.

Ovim treningom aktivira se metabolizam, sagorijevaju ugljikohidrati i aktivira lipoliza odnosno otapanje masnih stanica. Ujedno se uklanjanja višak tekućine i otpadnih tvari. Dok uobičajeni aparati za elektrostimulaciju mišića imaju po dva ili četiri aplikatora, AQ8 odijela istodobno aktiviraju do 12 skupina mišića.

Madero roller s infracrvenim zrakama
Madero Roller s infracrvenim zrakama je masažer koji radi po uzoru na maderoterapiju. Ovaj roller eliminira celulit, iz tijela izbaciva višak tekućine i toksine iz organizma, opušta mišiće nakon vježbanja, te oblikuje tijelo. Korištenjem Rollera samog ili kao dio programa treninga, postižu se vidljivi rezultati, a također se može koristiti i za kompletnu masažu tijela.

Maderoterapija
Maderoterapija je oblik anticelulitne masaže koja se izvodi isključivo drvenim valjcima, dizajniranima upravo za tu namjenu. Temelj ove tehnike je stimulacija limfe, što je prvi korak u uspješnoj borbi protiv celulita. GrandFit&Beauty maderoterapiju cijelog tijela radi tako da se prema potrebama svakog klijenta kombiniraju četiri vrste tehnika i to klasična maderoterapija, brazilska maderoterapija, bodysculpting i bodymodelling.

Limfna drenaža
Aparat za limfnu drenažu radi prema načelu isprekidane pneumatske kompresije (presoterapije) tj. koristi napredni tlačni val i time omogućuje kompresivnu limfnu drenažu. Do drenaže područja dolazi na osnovi kompresije rukava napunjenih zrakom, do kojih se komprimirani zrak dovodi iz baznog uređaja kroz sustav cjevčica. Ispunjavanje pojedinih komora posebnih rukava u prethodno programiranim intervalima formira polagano napredujući tlak. Stvaraju se nježni i ritmički valovi tlaka. Zrak se ispuhuje nakon završetka ciklusa. Cjelokupni tretman dovodi do stanja opuštenosti, prestanka natečenosti i boli koja je eventualno bila prisutna ranije.

Naše BodySpace sprave tope mast tri puta brže, a s AQ8 odijelom tri puta brže postižemo i jačanje tonusa mišića, te su idealna kombinacija. Trening s AQ8 odijelom koje je lagano i bežično ne opterećuje vaše tijelo, a za manje vremena dobijete veći tonus mišića što je vidljivo već nakon tri korištenja. Paketi koje smo kreirali za naše klijente potiču mršavljenje, razbijaju celulit i podižu tonus kože što je uz maderoterapiju i limfnu drenažu idealno za također brže rezultate – poručuju iz GrandFit&Beauty centra.

Grand Fit & Beauty paket po posebnoj cijeni od 349 eura možete rezervirati do 15. veljače na 091 443 4904 ili na Instagram profilu GrandFit&Beauty.

Informacije o svim tretmanima te rezervaciju GrandFit&Beauty paketa možete dobiti na isti kontakt broj.

Sponzorirani članak