Foto: PixaBay

Važan događaj za sve ponuđače izleta, kao i buduće i sadašnje korisnike platforme Viator, održat će se 17. ožujka u hotelu Royal Princess s početkom u 17 sati. Radi se o događaju pod nazivom “EZ Connect Days 2023 – Viator”, a prijave za sudjelovanje su trenutno u tijeku.

Cilj ovog događaja je predstavljanje poboljšanja Viator platforme te pružanje savjeta kako poboljšati vidljivost svojih tura i izleta na ovoj popularnoj platformi. Organizatori događaja pozivaju sve zainteresirane da se odazovu i saznaju kako im lokalna tvrtka EZ Booker može pomoći u tome.

EZ Booker Enterprise je centralni rezervacijski sustav i channel manager namijenjen za ture i izlete, koji omogućuje sinkronizaciju kalendara, cijena i sadržaja s prodajnim kanalima, uključujući Viator, GetYourGuide i Google. Ova tvrtka njeguje višegodišnje partnerstvo s Viatorom, a iza nje su brojne uspješne suradnje s partnerima iz regije i svijeta.

Posjetitelji će imati priliku iz prve ruke doznati odgovore na sva pitanja o Viator platformi i EZ Booker sustavu direktno od predstavnika tvrtke Viator. Također, svi sudionici će imati priliku iskoristiti posebne pogodnosti.

Stoga, ako želite unaprijediti svoje poslovanje na Viator platformi, prijavite se na ovaj važan događaj putem poveznice koja se nalazi u tekstu. Ne propustite priliku biti informirani o najnovijim trendovima i promjenama u ovom segmentu turističke industrije.

Prijaviti se možete KLIKOM OVDJE.