U tijeku je sjednica Županijske skupštine. Tijekom vijećničkih pitanja SDP-ov županijski vijećnik Nikola Hajdić otvorio je pitanje zapošljavanja HDZ-ovog Julija Srgote na čelo TZ DNŽ.

Župan je dao odgovor u kojem ništa nije odgovorio.

Ne znam koliko je primjereno meni davati odgovore, ali ću objasnit situaciju. Županija tj. njezina TZ je imala postupak kao i sve druge imenovanja čelnih ljudi. Mi smo raspisali natječaj javilo se nekoliko kandidata na turističkom vijeću odlučivanje je bilo tajno i u prvom i u drugom krugu. Na prvoj sjednici koja je odlučivala o prvom natječaju nije izabran niti jedan kandidat. Ponovili smo natječaj bilo je više kandidata. Članovi su se ponovno izjašnjavali tajno i izabran je kandidat i on je direktor TZ i ne bih imao što dodati – odgovorio je župan.

Nikola Hajdić je izašao za govornicu i poručio kako nije  zadovoljan odgovorima.

Vjerojatno bih i ja isto tako odgovorio da sam na vašem mjestu. Natječaj nije tehnički pregled vozila pa se vratimo promijenit žmigavac ili riješiti sijalicu. Valjda se bira na nekakvom programu, ali sve mi je jasno kako, samo sam htio da potvrdim – poručio je revoltiran Hajdić.