U tijeku je program manifestacije ‘Advent Metković’ u sklopu koje će u petak, 8. prosinca u Gradskome parku biti otvorene božićne kućice i klizalište.

Na klizalištu na otvorenome posjetitelji će moći uživati od 8. prosinca radit će do 31. prosinca. Radno vrijeme klizališta bit će od ponedjeljka do nedjelje od 14:30 do 22 sata, osim na Badnjak i Božić. Najam klizaljki za djecu do 14 godina je 1,50 €, a za odrasle 3,00 €. Kao i proteklih godina, u klizalište će se ulaziti na puni sat, a klizanje će trajati 40 minuta.

Osim klizališta, u Gradskome parku će biti otvorene i božićne kućice s različitom ponudom hrane i pića, a s radom započinju, također, 8. prosinca. Na dan otvorenja, s početkom u 20:30 koncert će održati Elvis Sršen i Funk Blasters. Na čelu s multiinstrumentalistom, skladateljem i producentom Elvisom Sršenom, Funk Blasters će izvoditi poznate domaće i strane funk, soul, pop i rock hitove obojene u funky christmas aranžmane!

Božićne kućice će, također, biti otvorene do 31. prosinca, a posjetitelji će svakodnevno moći uživati u glazbenom programu. Sve najave događanja i najnovije informacije o programu možete pratiti na stranici Advent Metković, piše Metkovic news