Napisati naslov članka i pri tom izdvojiti najzanimljiviji dio emisije “Ljetni đir” Dubrovačke televizije u kojem je gostovala poznata autorica kuharica i food blogerica Ana-Marija Bujić jednostavno nije bilo lako stoga smo vam na raspolaganje stavili cijelu emisiju.

Ana-Marija je inače po struci profesorica i prevoditeljica, ali u praksi kombinira jezike i hranu, često i u istom radnom danu. Što se jezika tiče, poučava engleski i francuski online i prevodi, a s gastro strane je blogerica, autorica triju kuharica i suvlasnica jednog poznatog dubrovačkog restorana.

U “Ljetnom điru” Ana-Marija je otkrila kako se rodila njena ljubav prema jezicima i hrani, kako je nastala ideja za otvaranjem restorana sa suprugom i poslovnim partnerom ali i koji joj je najdraži grad na svijetu. Osim toga, poznata autorica triju kuharica ispričala je i anegdotu koju je doživila u Ateni prilikom putovanja, a po prvi put je otkrila i kakva jela su joj najdraža. Zanimljiva je cijela emisija koju možete pogledati na linku, ali posebno je zanimljivo zadnjih 10-ak minuta. Uživajte!