Hrvatsku delegaciju barmena na svjetsko prvenstvo koje se početkom studenog odvijalo na Kubi predvodio je predsjednik Hrvatske udruge barmena Srđan Perišić. Ostvareni su zapaženi rezultati, a iduće svjetsko prvenstvo je u Rimu. Netom iza svjetskog u Zadru se organiziralo i državno natjecanje na kojem su naše sugrađanke Lea Longika, Andrea Brković i Božena Pavlović osvojile nagrade. One su, skupa sa Perišićem, gostovale u emisiji “Sve u 16”.

– Znanja i volje u Gradu ima, još da je više podrške od nadležnih… Gdje bi nam bio kraj?! Naša omladina je sjajna što potvrđuju i rezultati, ali trebalo bi ih stimulirat, jasno i financijski, jer nije lako izdvajati novce za put, smještaj, kotizacije. Taj ulog za grad Dubrovnik koji živi od turizma zapravo je ulog u budućnost. Dubrovnik jest brand sam po sebi, međutim uz povijesne znamenitosti, sunce i more, ako želi ići u smijeru elitnog turizma, mora ponuditi i uslugu na tom nivou. – istaknuo je Perišić.

Iz Hrvatske udruge barmena pozivaju svih na čašćenje koktelima na Staru godinu, već tradicionalno, ispred Gradske kavane u podne.

Emisiju pogledajte u videu.