Tri mjeseca su trebala proći da netko od političara reagira na situaciju u domu za starije Termoterapija u Mokošici. Iz Mosta su naime danas sazvali konferenciju za medije zbog svih problema u tom domu koji se protežu već dulje vrijeme.

Predsjednik Mosta, Božo Petrov javno je zatražio od HDZ-ovog župana Nikole Dobroslavića da smijeni stranačku kolegicu Marinu Sambrailo s mjesta ravnateljice. Petrov poručuje i kako župan Nikola Dobroslavić i predstavnici Upravnog vijeća cijelo vrijeme ne poštuju zakon i lažu javnost.

– Ne da očekujem nego zahtijevam da Nikola Dobroslavić i Upravno vijeće smijene Marinu Sambrailo s mjesta ravnateljice Doma za stare i nemoćne osobe Dubrovnik. Oni su upoznati sa svim onim lošim što se događalo u domu već godinama i cijelo vrijeme su lagali javnost. To više nema veze s bahatlukom, sa arogancijom, s nesposobnošću. To ima veze s kriminalom jer oni doslovno ne poštuju zakon – započeo je Petrov pa dodao.

-To zna Upravno vijeće i to zna Nikola Dobroslavić. Vrijeme da podnese javnosti račun. Ako se već neće ispričati radi svih laži koje su podnijeli, svojih nesposobnosti, radi zataškavanja svojih političkih kolega i stranaka onda to trebaju napraviti radi javnosti, a pogotovo radi ljudi koji su korisnici tog doma, zaključio je Petrov.