Kao i svakog utorka danas je u studiju Dubrovačke televizije novi broj DuList-a predstavila glavna urednica Barbara Đurasović. Vrlo zanimljive teme, razgovore i kolumne možete čitati već od sutra kada je novina na kioscima, a Đurasović je izdvojila razgovor broja s Tončijem Tadićem na temu poskupljenja cijena energenata i opravdanosti bojazni vezano za proširenje ukrajinsko-ruskog rata i uporabu nuklearnog oružja.

– Jasno razgovarali smo i sa stanarima Karingtonke koji su ljuti na gradsku vlast, jer ostaju bez dijela zelene površine i 200 parkirnih mjesta. Pozabavili smo se konačnim rješavanjem preko 20 godina duge sage oko Vrtlarove uljare na Šipanu. Vratili smo se unatrag i nastavno na obećanja i projekte bivše gradske vlasti vezano za izgradnju tunela od Splitskog puta do Minčete, te postavili ključno pitanje – gdje je iščezlo 600 tisuća eura donacije za taj tunel?! – istaknula je Đurasović.

Novi broj DuList-a donosi i zanimljivu priču dvije dubrovačke sportašice, Ive Oberan i Petrunjele Pavić, koje su svladale vojnu obuku.

Razgovor s Barbarom Đurasović pogledajte na početku emisije.