U drugom mjesecu uživajte u burgerima, pizzama, pilećim krilcima, pilećim medaljonima, salatama, pastama, sendvičima i drugim fast food delicijama uz 40 posto popusta

U dostavi je uz popust uključeno i piće GRATIS uz svako jelo – Pepsi ili Pan. 

Uz obavijest o ponudama kroz veljaču donosimo vam tri preporučena jela naše kuhinje u Srebrenom:

  1. Pizza Piggy – tko voli Slavonsku pizzu sigurno će obožavati i pizzu Piggy koja je po svim sastojcima dosta slična Slavonskoj ali se ipak sočno razlikuje zbog zamjene kulena sa buđolom. Ljubitelji Slavonske pizze su se ”navukli” na Piggy uz naglasak da im buđola stvara prednost jer je ”sočnija” i hrskavija od kulena.
  2. Burger TuttoBene – zelena salata, luk, sir, vrhunski komad mesa koje je 70% junetina a 30% svinjetina, panceta, rajčica, umak i potato pecivo odlikuje burger kojeg nazivamo TuttoBene. Ukoliko još niste, vrijeme je da probate! 
  3. BBQ Svinjska Rebarca – sočna svinjska rebarca marinirana u domaći BBQ umak  uz pekarske patate ne ostavljaju ravnodušnim ni najosjetljivija nepca. Proizvod koji je obožavan na našem meniju, a kojemu nismo dali dovoljno prostora na našim mrežama, došao je na red da postane slavan i razvikan!

Čekamo vas u Srebrnom svakim danom od 11 do 23 sata, a za dostavu zovite na 020 642 800!

Vaš TuttoBene

 

 

 

 

 

 

Sponzorirani sadržaj