Gostujući u ovotjednoj emisiji ‘Jedan na jedan’ urednice i voditeljice Danijele Demarin Hasanović, pročelnik Upravnog odjela za ruralni razvoj, gospodarstvo i EU fondove općine Konavle Perica Pušić komentirao je suradnju s načelnikom općine Božom Lasićem.

Podsjetimo, Pušić je član HSS-a, a na izborima 2017. bio je kandidat za načelnika općine Konavle. Bio je tada konkurencija aktualnom načelniku, HDZ-ovom Božu Lasiću, ali i Miroslavu Draškoviću koji je danas direktor Turističke zajednice Grada Dubrovnika. Nedugo nakon izbora, Pušić je zaposlen na mjestu pročelnika u općini.

“Načelnik i ja smo na zajedničkom poslu u općini Konavle. Dakle načelnik mi je nadređen i mislim da se izvrsno razumijemo. Uostalom i sama ta činjenica da surađujemo već pet godina dovoljno govori za sebe”, istaknuo je Pušić te dodao kako su, unatoč političkim različitostima, i on i načelnik na poslu isključivo fokusirani na posao koji je ispred njih.

“Ja ne znam je li ikad i stignemo prokomentirati bilo što izvan posla jer je ispred nas jako puno ima ideja, projekata, i načelnik i svi koji rade u općini. Klima u kojoj radimo je izvrsna, to je za mene jako važno jer u takvim uvjetima i okolnostima uživam i volim raditi i siguran sam da će ti napori i dalje u cilju razvoja Konavala rezultirati s još uspješnih realiziranih projekata za Konavle”, dodao je pročelnik.

A hoće li se kandidirati za mjesto načelnika na sljedećim lokalnim izborima doznajte u kratkom videoisječku.

 

Cijelu emisiju pogledajte u nastavku: