Vlasnica i direktorica Aromare Mara Doljak u emisiji ‘Ljetni đir’ predstavila je renomirane, ali i nove proizvode ove uspješne domaće tvrtke sa zapaženim međunarodnim rezultatima. Naime, 2015. Mara je pozvana u povijesni centar i kolijevku aromaterapije Grasse u Francuskoj gdje je na znanstvenom simpoziju predstavila Gyno Pro, proizvod koji ne prestaje oduševljavati žene diljem svijeta. Riječ je o proizvodu namijenjenom intimnoj njezi koji se, između ostaloga, pokazao kao vrlo efikasna prevencija upala. Osim navedenog, brojni posve prirodni proizvode Aromare sve su traženiji. Za uklanjanje celulita anticelulitno ulje Aroma essence professional celluless, brojna ulja za masažu sa atistresnim djelovanjem, kao i ona koja imaju stimulirajući, čak i afrodizijački učinak. INVIZZ je proizvod idealan za ljetne mjesece, posebno za zaštitu od komaraca.
Novitet na tržištu je STAY FOCUSED kombinacija 5 energizirajućih eteričnih ulja. Može se koristiti kao sprej, ali i u difuzorima kojih u ponudi Aromare ima raznih vrsta i namjena.

– Svi danas imamo česte situacije da smo preumorni, preopterećeni, u stresu smo i treba nam i vanjska pomoć da vratimo svoj fokus i unutarnji mir. Tako da ovaj je proizvod namijenjen svakom učeniku, studentu, svakoj osobi koja sjedi u kancelariji, svima koji imaju duge radne dane… – istaknula je Doljak.

Po pitanju učinka eteričnih ulja i još uvijek prisutnoj skeptičnosti određenog broja ljudi Mara je rekla:

– Možemo mi ne vjerovati u silu teže ili to da je čovjek bio na mjesecu, ali to su činjenice. Jedna od brojnih ljepota aromaterapije je da ne moramo vjerovati. Ona zapravo ne počiva na uvjerenjima, već farmakološkim i biloškim osobinama ulja koje su odavno znanstveno dokazane.

Cijeli razgovor pogledajte u videu nod početka emisije.