Bogato iskustvo, znanje i tradicija iznjedrili su 100 posto prirodne proizvode za zdravlje i ljepotu usmjerene na pružanje učinkovitih rješenja za različite tegobe. U Aromarinom asortimanu čista su eterična ulja vrhunske kvalitete, blendovi, mješavine eteričnih ulja, hladno prešana eterična ulja i hidrolati. Među njima su i oni namijenjeni najosjetljivijima među nama, a to su naši najmlađi, bebe. Za njih je stručni tim Aromare osmislio Baby set eteričnih uljeva i blendova, a svi koji ga on-line putem naruče na poklon dobivaju jedan od najpoznatijih proizvoda ove renomirane firme – Gyno pro, namijenjen intimnom zdravlju žena.
Gostujući u emisiji ‘Ljetni đir’ osnivačica i vlasnica Aromare Mara Doljak predstavila je i proizvode namijenjene za ublažavanje tegoba menopauze, ali i osteoporoze i raznih drugih poteškoća, ali i objasnila proces rada, stvaranja ovih prirodnih blagodati.

– Moj cilj i životna misija je pružiti ljudima neko zdravstveno olakšanje. Nije to liječenje, već vraćanje dostojanstva, poboljšanje zdravlja, preveniranje bolesti. Obično nam moji suradnici koji su na terenu dojave što prepoznaju da je problem u određenoj fazi, godini, dužem razdoblju… Što je to što ljude muči, a ne nalaze efikasna rješenja u farmaciji. I tada se stručni tim Aromare baca na posao. – pojasnila je Doljak.

Cijeli razgovor pogledajte u videu od početka emisije.

PROMO