Kazalište Marina Držića ugostilo je Midsummer Scene festival, što se pokazalo punim pogotkom. U emisiji ‘Ljetni đir’ gostovao je ravnatelj Paolo Tišljarić.

– Žao mi je da ove godine nisu na Lovrijencu, ali isto tako mi je baš drago da su u Kazalištu i da je premijera tako dobro prošla. Vjerujem da ćemo i dalje uspješno surađivati. – kazao je Tišljarić.

Nakon prošle, usprkos teškoj situaciji iznimno uspješne kazališne sezone, u pripremi je nova također vrlo bogata i zanimljiva. Naći će se tu svega, od autorskih projekata poput onog o Hamletu, komedija, gostovanja…, a sve će se zaključiti baletnom poslasticom “Orašar”. Od kada je Tišljarić na čelu Kazališta nitko se ne može požaliti da nedostaje ni sadržaja a svakako niti programske kvalitete, dapače.

– Kada sam stupio na mjesto ravnatelja nisam bio nesiguran u pravac, ali nisam bio siguran može li se u tako kratko vremena sve to revitalizirati i krenuti iz početka. Imam osjećaj od kada sam došao da sam krenuo od nule i to je zapravo bio jedan lijepi čisti start. – zaključio je Paolo.

Cijeli razgovor pogledajte u videu od početka emisije.