U ovotjednoj emisiji Jedan na jedan urednice i voditeljice Danijele Demarin Hasanović gostovao je županijski vijećnik iz Srđ je Grad Marko Giljača. Na proteklim lokalnim izborima Giljača je bio kandidat za župana i osvojio je oko pet tisuća glasova. U emisiji je odgovorio bi li se opet odvažio kandidirati za tu poziciju.

“Pa sigurno ćemo razgovarati o tome. Mislim da nikome nije primamljiva nijedna izvršna pozicija u politici, ali netko se mora ponuditi kao izbor građanima, kao bolji izbor od ovoga što sad imamo. Hoću li to biti ja ili netko drugi iz našeg sustava Srđ je Grad ili možemo sad je prerano, o tome ćemo razgovarati nakon parlamentarnih izbora, ali sigurno će netko od nas biti, pa možda i ja”, rekao je Giljača.

Županijski vijećnik odgovorio je i na pitanje misli li da bi na sljedećim izborima mogli dobiti više glasova nego 2021. “Ja sam siguran da ćemo pokušati dobiti više i da građani prepoznaju da iskreno i pošteno upozoravamo na sve probleme i da bismo sigurno vodili ovu županiju na drugačiji način.”

Više u kratkom videoisječku.

 

Cijelu emisiju pogledajte OVDJE.