Oduševile su nas fotografije Cavtata i konavoskog kraja na instagram profilu “Place to get lost photography”, pa smo se potrudili saznati tko stoji iza njega. I otkrili da je riječ o lijepoj mladoj Cavtajki Anđeli Katušić, nekada manekenki i modelu koja je dvije strasti, prema svom zavičaju i fotografiji, spojila u jednu.

– Prije sam bila ispred, sad sam iza objektiva. Krenulo je to zapravo s Coronom. U cijelom tom sivilu ja sam u fotografiranju našla nešto što me baš ispunjava i odlučila sam to podijeliti s drugima. – rekla je Anđela gostujući u emisiji “Sve u 16”.

Glavni motivi su joj more, otoci, vinova loza, stare kamene kuće, konavoska nošnja…

– Krenula sam fotografirati s namjerom da prikažem selo po selo, kao i sve one božanstvene djelove našeg prekrasnog kraja za koje mnogi, a pogotovo turisti, nikad nisu ni čuli. – objasnila je Anđela, kojoj su se vrlo brzo počeli javljati brojni stranci s upitima gdje se nalaze lokacije s njezinih fotografija, jer bi ih željeli posjetiti.

S obzirom da je privatni iznajmljivač i iz prve ruke zna što goste zanima uz fotografije često podijeli i priče i legende našega kraja, što je ljudima, kaže, posebno zanimljivo. U planu joj je pozabaviti se izradom personaliziranih foto – albuma koje bi gosti koje provede Cavtatom i Konavlima i fotografira mogli ponijeti kući kao uspomenu na odmor. Također, razmišlja o izradi jedinstvenog kataloga fotografija i spomenutih priča i legendi.

Cijeli razgovor sa svestranom talentiranom Cavtajkom pogledajte u videu od 32.minute.