Modna stilistica sa bogatim profesionalnim, ali i životnim iskustvom Ozrenka Kaliterna s urednicom i voditeljicom emisije ‘I to je život’ Ivanom Mijić Vulinović razgovarala je o trendovima za ovo proljeće i ljeto. Ozrenka je potvrdila da je ‘in’ šarena odjeća, razno razni printevi na majicama, strip – uzorci, uglavnom sve veselo.
– Za ovo proljeće predlažem isto što i za svako do sad – da se posvetimo sebi u svakom smislu, pa tako i po pitanju odijevanja. I ne možemo se ‘vaditi’ na situaciju – poručila je Ozrenka.
Po pitanju stila odijevanja ova inspirativna dubrovačka modna ikona iznijela je također svoje posve originalno razmišljanje.
– Dosadno je uvijek biti dosljedan sebi i para mi se zapravo grehota imati svoj stil. To je isto kao da rečeš piti ću samo crno vino i ništa drugo. Treba se igrati s odjećom i u toj igri uživati – rekla je.
Pitanje koje većinu žena muči kada zatopli jer se kroz zimu nabacilo koje kilo viška je kako odjećom prikriti nedostatke i izgledati što bolje.
– Najvažnije je za ženu da nađe pravi kroj za sebe. Ni boja nije važna. Žena veće kilaže može obući i rozo ako nađe pravi model za sebe. Nitko se ne treba odreći ničega, samo treba prilagoditi sebi temu – zaključila je Ozrenka.
Cijeli razgovor pogledajte u videu od 35.minute.