‘Točka gledišta’ vratila se na male ekrane. U prvoj emisiji u novoj jesenskoj shemi, urednica i voditeljica Marija Njavro ugostila je županijskog vijećnika Marka Giljaču i predsjednika Općinskog vijeća Dubrovačkog primorja, Vlaha Mozaru. Tema emisije bili su projekt Centra za gospodarenje otpadom Lučino razdolje i rad Agencije za gospodarenje otpadom.

Marko Giljača je istaknuo kako je činjenica da postoje ekonomski, ekološki i stručni razlozi zašto je CGO Lučino razdolje totalna ludost i nitko za njega ne može preuzeti odgovornost.

– Zbog čega toliko guraju CGO? Zato što je to bijeli kit Nikole Dobroslavića. To vam je nešto čim on misli pokriti 13 godina nerada, 13 godina nesposobnosti i 13 godina kukavičluka – oštro je prozvao Giljača župana Dobroslavića.

Na pitanje voditeljice da komentira i rad Agencije za gospodarenje otpadom kojoj je na čelu HDZ-ov Josip Bačić, ali i da komentira županovo neznanje o broju zaposlenih u toj istoj agenciji koju je osnovala DNŽ, Giljača je prvotno pohvalio novinarku Dubrovačke televizije, Sarah Viteškić koja je zapravo i otkrila da župan doista ne zna koliko ljudi u agenciji radi.

Evo kako je to sve Giljača iskomentirao.

Ovdje se prisjetite intervjua novinarke Viteškić sa županom Dobroslavićem.