FCW

Na Europskom tjednu regija već tradicionalno sudjeluje i Dubrovačko-neretvanska županija. Župan Nikola Dobroslavić, inače i predsjednik hrvatskog izaslanstva u Europskom odboru regija i izvjestitelj za mišljenje Europskog odbora regija o višegodišnjem financijskom okviru za razdoblje 2021.-2027., tijekom utorka sudjelovat će u raspravi s povjerenikom Oettingerom na plenarnoj sjednici.  Svoje prisustvo plenarnom zasjedanju potvrdili su svi članovi hrvatskog izaslanstva u Europskom odboru regija.

U četvrtak 10. listopada u Europskom odboru regija uz logističku podršku  DNŽ je dobila priliku održati konferenciju pod nazivom ‘Višegodišnji financijski okvir 2021.-2027. – Kohezija i vrijednosti: uloga regionalnih i lokalnih vlasti‘. Riječ je o jednom od partnerskih događanja u sklopu ovogodišnjeg izdanja Europskog tjedna regija i gradova.

Na konferenciji će govoriti župan Nikola Dobroslavić,  a najavljeni su još i Dubravka Šuica, ministar regionalnog razvoja i fondova Europske unije Marko Pavić te članica Europskog odbora regija i zamjenica zagrebačkog gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević.

Komentiraj

FCW