Gostujući u ovotjednoj, ujedno i prvoj ovosezonskoj emisiji Jedan na jedan urednice i voditeljice Danijele Demarin Hasanović dubrovačka odvjetnica Viktorija Knežević komentirala je status dubrovačkog gradonačelnika u kojem je kritizirao rad Ivice Puljka, ujedno i čelnika stranke Centar. Poručila je kako je to bio panični ispad.

“Mato Franković nije u stanju napisati Facebook status bez da u njemu nešto ne pogriješi. Tako nabrajajući napisao je da Dubrovnik ima plan upravljanja, a Split nema što je neistina i lako provjerljiva činjenica”, istaknula je Knežević, a potom objasnila zašto smatra da je taj status zapravo bio namijenjen njoj tj. da je ona bila meta. “To samo pokazuje da je moja kandidatura bila pravovremena, opravdana i da se HDZ zapravo panično boji toga. Ivica Puljak njemu nije konkurencija, on se ne može kandidirati da bude gradonačelnik Dubrovnika. Mato Franković je time htio reći evo kakva vam je ta Viktorija Knežević i čime se bavi ta njena stranka. On je to rekao posredno.”

Na pitanje je li je povrijedilo što Franković nije htio komentirati njenu kandidaturu odgovorila je da nije: “Ma kakvi, to su dječja posla!”

Više u videoisječku.

 

Cijelu emisiju pogledajte ovdje: