Šuškanja se ostvaruju! Informacija koja je dulje vrijeme kružila po kuloarima kako jedan, ili čak oba direktora napuštaju gradsku tvrtku Čistoća zbog sve češćih i ozbiljnih nemira unutar njihovih zidova dočekala je svjetlo dana.

Direktor broj jedan Marko Iveković i direktor broj dva Tomislav Tabak u posljednje vrijeme bili su na veoma tankom ledu, a posao im je visio o niti što je, podsjetimo, pred našim kamerama ranije otkrio gradonačelnik Franković koji im je lipanj postavio kao popravni rok.

Upravo Franković danas pred našim kamerama otkriva kako oba direktora napuštaju čelnu fotelju te gradske tvrtke, a na njihovo će mjesto zasjesti Mihaela Mikulandra koja će na tu poziciju preći s radnog mjesta poslovne tajnice u gradskoj tvrtki Sanitat. Mikulandra je u prijašnjim godinama bila i članica Upravnog vijeća Javne ustanove u kulturi „Dubrovački muzeji“, no s te je funkcije razriješena u prosincu 2017. godine.

Više informacija, kao i izjavu gradonačelnika Frankovića , ali i sada već bivšeg direktora Tabaka, donosimo u Dnevniku Dubrovačke televizije u 18 sati.

Prisjetimo se kako je Franković još ranije isticao problematiku unutar ove gradske tvrtke.

(VIDEO) ODLAZE LI OBA DIREKTORA IZ ČISTOĆE?! Gradonačelnik Franković pred našim kamerama otkrio njihovu sudbinu