Gostujući u prvoj ovosezonskoj emisiji ‘Točka gledišta’ urednice i voditeljice Marije Njavro na temu projekta brze ceste predsjednik Gradskog kotara Komolac Tomo Kristović demantirao je navode kako je pojavljivanje SDP-ove Anite Bonačić Obradović na njihovom zboru građana bio zapravo politički skup. Pojasnio je kako su uopće došli da Bonačić Obradović moderira zbor građana. Istaknuo je da su kontaktirali sve u Gradskom vijeću i formirali koordinacijski tim.

I Anita nam se javila, i ne samo ona nego i gospodin Ivica Ban, Marin Krstulović, Marko Giljača. Svi, ne samo Anita. I onda dok smo smišljali program kako ćemo nastupiti, Anitu smo zamolili na jednom koordinacijskom sastanku bi li ona to radila i ona je to objeručke prihvatila. Anita hvala ti na tome – poručio je Kristović.

Na pitanje što nije zamolio nekog drugog gradskog vijećnika da moderira, rekao je da osobno ima mišljenje da to bolje ženska osoba vodi nego muškarac.

Na pitanje o spočitavanjima vladajućih i pojedinih građana da se zbor građana u Komolcu pretvorio u politički skup zbog sudjelovanja političara, Kristović je odgovorio sljedeće.

Građani su više spočitavali što se na sastanku pojavio gospodin Vlahušić. Ali on je isto član gradskog vijeća i mi smo sve zvali. Zvali smo i gradonačelnika Mata Frankovića koji je nažalost odgovorio taj isti dan u 16:50, a zbor građana je trebao početi u 16:30 – istaknuo je između ostalog Kristović.

Što je još komentirao pogledajte u video isječku.

Emisiju u cijelosti pogledajte i na našem youtube kanalu.