Za prvo svjetsko gostovanje u rujnu u Culture Clubu Revelin je već sada rasprodan cijeli VIP sektor, a popis izvođača koji su potvrdili svoj dolazak u rujnu je impresivan. Technasia, Franky Rizardo, Mark Knight, Claptone i Fedde Le Grand.

U srijedu, 4. rujna čak četiri DJ-a gostuju u Revelinu. Zvijezde večeri su Technasia i Franky Rizardo koji su tjedan dana prije nastupa rasprodali cijeli VIP sektor u jednom od najboljih svjetskih klubova. Vip ulaznica više nema, dok su regularne ulaznice dostupne u uredu Revelina svakim radnim danom od 9 do 16 sati, u Casablanca Baru svake večeri od 20 sati i online na službenoj web stranici kluba.

Cijeli rujan u Revelinu je u znaku samo najvećih DJ imena sa svjetske klupske scene: 13. rujna stiže Mark Knight, 20. rujna po treći put ove sezone publiku zabavlja Claptone, a za veliko finale 27. rujna se očekuje deseti jubilarni nastup Fedde Le Granda.

Ulaznice za sva gostovanja u rujnu su u prodaji u uredu Revelina po promotivnoj cijeni ovaj tjedan. Ured je otvoren svakim radnim danom od 9 do 16 sati. Sve dodatne informacije dostupne su na kontakt 098 533 531.