Culture Club Revelin časti ulaznicama za koncert RedFoo-a koji već partija po Dubrovniku

Na sreću brojnih fanova, RedFoo je već stigao u Dubrovnik. Na svom Instagram profilu, na kojemu ima više od pola milijuna pratitelja, je objavio fotografije sinoćnjeg noćnog izlaska. U vidno dobrom raspoloženju fotografirao se sa nekoliko sretnih obožavatelja koji su se zatekli u pravo vrijeme na pravom mjestu, u klubu Revelin. Njegov koncert nestrpljivo se očekuje u srijedu, 3. srpnja u Dubrovniku.

Nema razloga da ne budete dio najbolje zabave u Gradu jer Culture Club Revelin daruje svoje posjetitelje ulaznicama upravo za nastup RedFoo-a. Samo u ponedjeljak od 9:00 do 16:00 sati u uredu Revelina traje akcija 2+1 gratis, odnosno za dvije kupljene ulaznice treću dobijete na poklon. Svi oni koji ne žele propustiti spektakl, požurite sutra u ured Revelina.

Malo je onih koji nisu čuli za hitove koji su poharali radijske etere i svjetske top liste. „Party Rock Antem“, Sexy and I Know it“ i „Party Train“, samo su neki od njih. Svestrani američki pjevač, tekstopisac, plesač, glazbeni producent i DJ uvijek napravi ludu i nezaboravnu atmosferu na svojim koncertima. Ne propustite najbolju zabavu ovog ljeta i osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme.

Sve dodatne informacije dostupne su na kontakt 098 533 531.