Dubrovnik, 19.09.2017. Festival Dubrovnik u pozno ljeto - DSO, Marc Tardue i Jasminka Stancul Foto: DSO

Festival Jesenji glazbeni moskar započeo je koncertom Pops ansambla Dubrovačkog simfonijskog orkestra pod palicom maestra Marca Tarduea i uz violinisticu Mirabai Weismehl Rosenfeld.

S nadom u bolje vremenske uvjete, ističu iz Orkestra, najavljuju idući koncert koji bi se trebao održati sutra, 8. listopada u Kneževu dvoru s početkom u 20:30.

Dubrovačka pijanistica Marija Grazio nastupit će s Dubrovačkim simfonijskim orkestrom pod ravnanjem maestra Marca Tarduea izvodeći klasični program na kojem su skladbe Richarda Straussa, Wolfganga Amadeusa Mozarta i Josepha Haydna.

Maestro Tardue naglasio je na prošlom koncertu da Dubrovnik zaslužuje glazbenu jesen i zimu te izrazio nadu da će vremenski uvjeti dopustiti Orkestru izvođenje programa pred publikom koja ovakve događaje zaista cijeni.

Ulaznice za koncerte možete kupiti na prodajnima mjestima (Luža, Slanica, Dubravka, Perla Adriatica), putem www.dso.hr ili prije koncerta, pred Dvorom. Za bilo kakve informacije možete  se javiti na sales@dso.hr ili na broj telefona 091 613 7314. DSO zadržava pravo odgađanja ili otkazivanja koncerta u slučaju loših vremenskih uvjeta.