Sinoć je u Kneževu dvoru održan posljednji koncert ciklusa Jesenji glazbeni moskar, koji je vrlo intenzivnu i raznoliku koncertnu sezonu DSO-a priveo kraju. Orkestar sada ide na zasluženu pauzu kako bi krajem studenog mogli nastaviti sa svojim programima.

Sinoćnji je program i gotovo dvosatni koncert bio prepun odličnih skladbi, solista, ali i emotivnih trenutaka.
Koncert je otvoren skladbom Potok, za gudački orkestar našeg mladog skladatelja Ivana Končića, koji je izvedbu pratio iz publike i po završetku ustao kako bi pozdravio Orkestar i maestra Pavla Zajceva. Njegova komunikacija s glazbenicima stvorila je posebnu sinergiju na koncertu koju je i sama publika mogla primijetiti. Nakon toga, fagotist DSO-a, Matija Novaković s Orkestrom je izveo Suitu za fagot i gudače K. Batashova. Kako je i sam rekao u razgovoru prije koncerta, solistički koncert za fagot je rijetkost, međutim sinoćnji je koncert pokazao da se takva praksa treba promijeniti. Skladba je vrlo dinamična i neobična pa je definitivno dala jednu novu dimenziju cijelom koncertu.
Nakon fagota, red je bio na flauti. Ivana Mišić, flautistica i nekadašnja članica DSO-a uz Orkestar i maestra Zajceva izvela je Koncert za flautu i orkestar u D-duru, op.283 C. Reineckea.
Po završetku izvedbe Ivana Mišić obavijestila je brojnu publiku da joj je posebno drago što je baš na tom koncertu, jer poslije pet godina predanog rada u Orkestru violinistica Azusa Yamauchi odlazi natrag u svoju domovinu. Zajedno su, za kraj, izvele dio Sorkočevićeve simfonije i tako na emotivan način pozdravili našu Azusu u nove glazbene pobjede.

Poslije pauze, Orkestar je izveo Simfoniju br. 1 u C duru, op.21 L.van Beetohvena za završetak ove bogate i zaista odlično posjećene sezone poznog ljeta i jeseni. Nakon kratke pauze, Orkestar se ponovno vraća s novim programima i koncertima.