Dok sunce zalazi za još jednu izuzetnu ljetnu sezonu, St. Pietro Restaurant & Lounge Bar poziva sve da im se pridruže na oproštajnoj zabavi ovu subotu, 30. rujna 2023. Smješten na slikovitom otoku Supetar, samo nekoliko koraka od očaravajućeg gradića Cavtata, St.Pietro obećava nezaboravnu zabavu za opraštanje od ljeta u stilu.

Ovaj događaj savršena je prilika za sve da se okupimo i proslavimo kraj prekrasnog dubrovačkog ljeta i fantastične sezone. Sa svojim prekrasnim položajem uz more, St. Pietro je bio vruća točka za posjetitelje koji traže ukusnu kuhinju, osvježavajuće koktele i živahnu atmosferu tijekom ljetnih mjeseci.

Tijekom sezone bio je domaćin brojnim nezaboravnim trenucima, od večera uz zalazak sunca s pogledom na Jadran do živahnih noći plesa pod zvijezdama. Bila je ovo sezona obilježena izvrsnošću, a St. Pietro je odlučan završiti je u istom duhu – ništa manje od izvanrednog.

Svi su dobrodošli pridružiti se restoranu i lounge baru St. Pietro u subotu, 30. rujna s trajanjem od 12h do 19h. Ne propustite ovu priliku za ispraćaj ljeta u velikom stilu.

Za više informacija i rezervacije, molimo kontaktirajte St. Pietro na +385 98 136 4293 ili na booking@stpietro-dubrovnik.com.