Album dubrovačke klape Kaše „Misa svetoga Vlaha“ nominiran je za diskografsku nagradu Porin u kategoriji Najbolji album klapske glazbe! Skladateljsko je djelo Vicka Dragojevića, voditelja i člana klape, koji je na njemu, stavak po stavak, radio nekoliko godina, koristeći liturgijske tekstove u šest od devet skladbi dok su “Ti si duša grada”, “Kruše sveti” i “Dah tvoj grije bijeli kamen” rađeni po stihovima Bože Vodopije.

Novo diskografsko ostvarenje objavljeno je u izdanju Geenger recordsa. Snimanje i editing odradio je Šime Lukšić, a mastering Žarko Dragojević. Za prekrasno grafičko oblikovanje bile su zadužene Nora Mojaš i Made Milićević. Izdavanje je poduprlo Hrvatsko društvo skladatelja.

„Misa svetoga Vlaha“ četvrti je album klape Kaše. Nasljednik je albuma „Tezoro“ koji je također bio nominiran za Porina i to 2020. u kategoriji Najbolji album pop-folklorne glazbe.
U 15 godina postojanja klapa Kaše je osvojila preko 50 nagrada na raznim festivalima, među kojima su i apsolutna pobjeda na Festivalu dalmatinskih klapa Omiš 2012. te na Večerima dalmatinske šansone Šibenik 2015. s „Petrunjelom“.