Jedan od najtalentiranijih hrvatskih slastičara nove generacije, Robert Hromalić, posao je učio kod Petre Jelenić u slastičarnici Mak na konac i kod Ane Ugarković, a kad je skupio dovoljno novca otišao je u Pariz na prestižnu kulinarsku školu Ferrandi. Otamo su ga regrutirali u legendarni Le Meurice gdje je radio s francuskim slastičarskim superstarom Cedricom Groletom, a kasnije je postao sous-chef Yannu Couvreru, jednom od najcjenjenijih predstavnika suvremene francuske slastičarske elite.

Njegovi deserti bili su toliko popularni da je s osnivačem Timea Davorom Bienenfeldom otvorio prvu zagrebačku ekskluzivnu butik slastičarnicu u Teslinoj ulici. Sa svojim modernim, luksuznim interpretacijama hrvatskih i francuskih klasika, Hromalić je postao poznat u najširoj javnosti i pokazao da u Hrvatskoj postoji tržište za visoko slastičarstvo.

Le Kolač – Svaki je sastavljen od pet ili šest različitih tekstura i okusa koji se nigdje ne ponavljaju.

Sistem u Le Kolaču temelji se na detaljno propisanim procedurama. Svatko točno zna postupke za svaki proizvod, sve je propisano u miligram i traži se preciznost i koncentracija.

A sad ih možete naći u Oazi Dubrovnik na adresi Kralja Tomislava 6.