Modni trendovi dolaze i odlaze, ali privlačnost modernih odjevnih kombinacija nikada neće nestati. Bez obzira na to želite li obogatiti svoju proljetnu ili ljetnu sezonu ili jednostavno svom outfitu želite dati dašak elegancije, provjerite koji vas popularni dodatci čekaju već danas.

Na kraju svake godine postoje trendovi s kojima ćemo se eventualno oprostiti. No, ima i onih čiji ćemo nastavak rado vidjeti i u novoj sezoni. Modni dizajneri pobrinuli su se da moda u 2023. ne zaostaje previše za modom iz prošle sezone, ali odlučili su je obogatiti novim elementima koji će udahnuti dozu svježine i uzbudljivosti.

Je li traper rado viđeni trend?

Nova godina donijela je nastavak vladavine trapera, ali u novom, avangardnom i nešto izmijenjenom izdanju. Ovaj casual materijal već se pojavio na crvenim tepisima, a u sljedećim će mjesecima još više učvrstiti svoje mjesto na popisu najpopularnijih trendova. U kolekcijama za proljeće i ljeto 2023. traper dolazi u raznim nijansama; od plave preko indigo do tamnozelene. Ludilo za traperom počelo je s dolaskom proljeća. Mlade fashionistice učinile su ga još više popularnim jer ga nastoje provući kroz sve odjevne stilove. Upravo zahvaljujući tome ljetnu modu određuje, dakle, odjeća od trapera; nije riječ samo o hlačama i jaknama nego i ženskim balonerima.

Hlače niskog struka ponovno su „in”

Neke ih dame obožavaju dok ih se druge klone. Možemo reći da su ove hlače s niskim strukom povratak u 2000-e. Ako im do sada niste dali priliku, nadolazeća ljetna sezona prava je prilika da to promijenite. Hlače niskog struka razlikuju se po kroju, modelu i dizajnu. Možete birati klasične traperice širokog ili uskog kroja poznatih modnih brendova ili se odlučiti za cargo hlače; ove će vam savršeno pristajati na majicu bez rukava ili top. Kolekcija traperica Polo Ralph Lauren na Answear.hr sigurno vas neće ostaviti ravnodušnima.Elegantne hlače za odijelo također mogu biti niskog struka, no u tom slučaju to i nije toliko važno jer preko hlača ćete prebaciti bluzu ili košulju pa niski struk neće doći do izražaja.

Koji će uzorci prevladavati?

Moderni i zanimljivi dizajni prava su poslastica za ljubitelje i ljubiteljice dobroga stila. Cvijeće ne izlazi iz mode. Cvjetni uzorci ponovno pokrivaju svaki element ženske garderobe: haljine, kombinezone, bluze ili obične majice. U nadolazećim mjesecima cvjetni uzroci mogu izgledati kao pravo umjetničko djelo. Na modnim pistama pojavili su se i klasici među trendovima, ali s modernim odmakom koji naglašava njihov naizgled originalni izgled; točkice i pruge utkane su u hlače, bluze i kapute.  Dakle, ako volite cvjetni uzorak, slobodno možete eksperimentirati s ovakvim modelima. Obožavate li retro štih i željni ste eksperimentiranja s odjećom iz bakinog ormara, onda ove sezone u vašem ormaru ne smije nedostajati odjeća na točkice. Jako su popularne vintage haljine na točkice s kratkim rukavima ili bez rukava. Odjenite je na omiljene štikle ili sandale s visokom potpeticom. Ne zaboravite na Steve Madden ponudu dostupnu na Answear.hr. Jednako fantastične bit će i bluze i košulje s puf rukavima kao i plisirane suknje. Ne morate se ograničavati na klasične kombinacije boja. Slobodno eksperimentirajte s različitim nijansama ako imate oko za to. Odlično se nadopunjuju zelena i žuta, ružičasta i crna, a o nebrojeno puno kombinacija s bijelom niti da ne spominjemo.

Sponzorirani članak