U najnovijoj emisiji “I to je život”, urednice i voditeljice Orlande Vlahušić Prkačin, gostovale su plesačice, koreografkinje plesnih predstava i producentice Patrycja Bačić i Belinda Marić, koje su ispričale svoj životni put u plesnom svijetu i otkrile što je potrebno za uspjeh.

Gledatelji su imali priliku čuti koje su najveće razlike u zanimanju plesača izvan Hrvatske i kod nas. Patrycja i Belinda, kao i Belindina sestra Betty, su u plesnim vodama još od malih nogu te su nedavno započele blisku suradnju, koja je, kako ističu, došla sasvim spontano jer su prepoznale iste ideje i vizije. Predstave su tematske, plesna koreografija i kostimi usklađeni su s temom, koja i kad je ista, izgleda sasvim drugačije kad se odvija na različitim lokacijama. Posebno je zanimljiva činjenica kako je Patrycja Bačić dubrovačka nevjesta, koja je nastupajući u mjuziklima na kruzeru upoznala svog supruga i zasnovala obitelj u Gradu.

Ples iziskuje puno truda i odricanja te je podrška obitelji izuzetno važna, ističu ove prekrasne plesačice, koreografkinje i producentice. Posebno su ponosne na predstave koje su u potpunosti njihovo djelo te su ih zajedno osmislile od početka do samog kraja. Najavile su i mnoge zanimljive nastupe ovog ljeta te otkrile kako se raduju novim koreografijama i plesnim izazovima. Na kraju su zaključile kako ples za njih znači život, ali i kako se od plesa može dobro živjeti.

Kako izgleda život profesionalnih plesača, što je sve potrebno za odličnu plesnu predstavu te kako osmisliti plesnu koreografiju i kostime pogledajte u videu ispod ili u petak, u 15.00 sati, na Dubrovačkoj televiziji.