Teatar Poco Loco gostovao je proteklog vikenda, 30. i 31. listopada u Dubrovniku te je s četiri zabavna i poučna programa u organizaciji Dubrovačkih ljetnih igara, a pod pokroviteljstvom zaklade Caboga Stiftung, izvedena u Kazalištu Marina Držića i ljetnikovcu Bunić-Kaboga, oduševio najmlađu publiku.

Za djecu uzrasta od 5 do 10 godina u Kazalištu Marina Držića izvedene su predstave „Priča bez veze“ i „Čudesne stranice male Danice“, dok je za one nešto mlađe u ljetnikovcu Bunić-Kaboga izveden program „Priča mi se priča“ u sklopu kojeg su se čule „Najveća repa u svemiru“ i „Ružno pače“. Sve izvedbe bile su ispunjene do posljednjeg mjesta, a iznimno zabavne, zanimljive i iznad svega, poučne priče, oduševile su kako djecu, tako i roditelje u pratnji. Kazalište i ljetnikovac u Kabogi odjekivali su tako proteklog vikenda smijehom i dugim aplauzima kojima su Pocolocovce nagradili svi prisutni, a ushićena lica dječice koja su nakon izvedbi puna dojmova izlazila ponosno objašnjavajući roditeljima pouke priča na najbolji su način pokazala kako je vikend s Teatrom Poco Loco bio izvrstan sadržaj za ovu posebno važnu publiku.

Teatar Poco Loco mala je umjetnička organizacija koja je u svojih sedam godina postojanja osvojila brojne nagrade i odigrala raznovrsne predstave na brojnim gostovanjima, pa tako i na Dubrovačkim ljetnim igrama ovo ljeto na otoku Lokrumu predstavu „Crvenkapica, vuk i baka“.