Tražite li namještaj koji će u potpunosti odgovarati vašem prostoru i stilu? Meblo Trade i Sphera vam nude rješenje! Naša misija je stvoriti namještaj koji se savršeno uklapa u vaš životni prostor, s naglaskom na kuhinje i ugradbene ormare.

Što je Sphera?

Program Sphera, osnovan 2009. kao brend Oreški stolarije, pruža vrhunski namještaj po mjeri s posebnim naglaskom na kuhinje, ormare i dnevne boravke. Ova domaća marka spaja arhitekturu, održivi dizajn i visoku kvalitetu, prilagođavajući se izazovima modernog života. Sphera je sinonim za inovacije, tehnologiju i beskompromisnu kvalitetu te može udovoljiti zahtjevima i najzahtjevnijih kupaca.
Sphera nudi raznolik asortiman namještaja koji uključuje kuhinje, ugradbene I samostojeće ormare, namještaj za dnevne boravke, te uredske sustave. Svaki od ovih proizvoda odlikuje se visokom kvalitetom i prilagodljivošću individualnim potrebama kupaca. Kompanija stavlja naglasak na korištenje kvalitetnih materijala i suvremenog dizajna, a njihova ponuda odražava suvremene trendove u uređenju interijera. Sphera je također poznata po svojoj sposobnosti da stvori namještaj koji se savršeno uklapa u specifične prostore i potrebe kupaca, čineći svaki komad jedinstvenim.
Drugim riječima, SPHERA je program po mjeri (LINK) . Gotovo sve što zaželite SPHERA može ispuniti, bio to najmanji komadić prostora u potkrovlju, skrivena ladica ili polica, zidni panel, zaista sve što možete zamisliti za vaš stan, apartmani li kuću za odmor.
Prednosti Sphera proizvoda

Sphera proizvodi donose niz izuzetnih prednosti kako bi vaše iskustvo opremanja doma bilo jednostavno i zadovoljavajuće.

Naša brza vizualizacija olakšava odabir, pružajući vam jasnu sliku kako će namještaj izgledati u vašem prostoru. Besplatan 3D program “CORPUS” omogućava vam jednostavno crtanje i planiranje prostora prema vašim željama. Naši prodajni savjetnici nude besplatnu vizualizaciju i projektiranje, prilagodbom svakog komada namještaja prema vašem ukusu. Besplatna dostava i montaža eliminiraju brige oko logistike, omogućujući vam da se potpuno posvetite uživanju u novom namještaju. S širokim izborom estetskih mogućnosti, uključujući više od 60 dekora Eggerovih iverala i 50 dekora kuhinjskih radnih ploča, imate slobodu oblikovanja prostora prema vlastitim preferencijama. Uz visoku kvalitetu proizvoda, od Blum panti do Grass Vionaro okova, te bogat izbor dodatne opreme, Sphera čini vaš dom ne samo lijepim, već i funkcionalnim. Iskoristite ove prednosti i transformirajte svoj dom u prostor koji odražava vaš jedinstveni stil i potrebe!

Ekskluzivan popust samo za čitatelje Dubrovačkog portala!

Posjetite novouređeni Meblo Trade salon u Mlinima (LINK), gdje možete doživjeti eleganciju i funkcionalnost Sphera proizvoda. Naši prodajni savjetnici su tu kako bi vam pružili jedinstveno iskustvo i pomogli vam odabrati savršeni namještaj za vaš dom. Ekskluzivno za čitatelje Dubrovačkog Portala osigurali smo popust od 25% na kompletan Sphera asortiman do kraja veljače 2024.! Sve što trebate jest prilikom posjete našem salonu u Mlinima identificirati se sa ključnom riječi “Dubrovački Portal” i popust će biti automatski apliciran.

Opremite svoj dom vrhunskim namještajem – dođite u Meblo trade salon u Mlinima i uživajte u kombinaciji stila, kvalitete i funkcionalnosti!

Sphera – gdje se kvaliteta, funkcionalnost i estetika susreću.

Više na www.meblo.hr