U prošlotjednoj emisiji Kulturni razgovor s Žarkom Dragojevićem u programu Dubrovačke televizije gostovao je fotograf Boris Cvjetanović. 28. rujna u Umjetničkoj Galeriji Dubrovnik otvorena je izložba njegovih fotografija pod nazivom Ljetovanje 1985.-1997.  Kustosica je Petra Golušić, muzejska savjetnica Umjetničke galerije Dubrovnik, a autor izbora radova i postava zajedno s kustosicom je Boris Cvjetanović. Izložba ostaje otvorena do nedjelje, 29. listopada 2023.

O radovima koji su izloženi Cvjetanović je u emisiji rekao: “To je stvarno moje ljetovanje, i nastajalo je bez ikakve namjere da se s tim nešto napravi. Inače ne volim projekte kao takve, jer onda imam osjećaj da kada čovjek unaprijed proglasi pobjedu, a prije nego što je pobijedio, onda kao da nešto odrađujem. Puno mi je draže kada se radi iz mog osobnog interesa i onda naknadno zaključi da ima cjelinu. Taj način rada je meni prirodniji.”

Cijelu emisiju “Kulturni razgovor” u kojoj je gostovao je fotograf Boris Cvjetanović, možete pogledati na YouTube kanalu Dubrovačke Televizije.