U ovotjednom Kulturnom razgovoru s Žarkom Dragojevićem u programu Dubrovačke televizije gostovao je glazbenik i producent Haris Čustović.

S više od 20 godina aktivnog glazbenog rada u Londonu gdje je živio, iza sebe ima više od 100 orginalnih radova, remikseva i licenci za kompilacije (Laus, The End, Fabric, GU, Bedrock, Swag, Oblong). Surađivao je s umjetnicima  kao što su Terry Francis, Colin Dale, Eddie Ritchards, Dave Mothersole i drugim poznatim producentima, a od regionalnih izvođača, surađivao je i sa Dinom Dvornikom, Dubioza Kolektivom, Ivanom Banfić i Marinom Perazić.

Nedavno je u Dubrovniku održao niz predavanja za sve zainteresirane bez obzira na dob, a o čemu je rekao: “Udruga Luža me pozvala da napravim četiri radionice, odnosno jednu radionicu u četiri dijela koja je fokusirana na zvuk u videu. Konkretno – snimanje, izbor glazbe, kompozociija za napredne uz zvučni dizajn. To je trajalo ukupno 12 sati, četiri puta po 3 sata, a u tako malo vremena je skoro nemoguće naučiti polaznike. Uz prezentaciju i praktičan rad bilo je zbilja interesentno. Osim toga sam čuo od ljudi da im treba više takvih stvari da se događa. Tako za kraj godine planiramo seriju radionica u trajanju od deset tjedana!”

Cijelu emisiju “Kulturni razgovor” u kojoj je gostovao glazbenik i producent Haris Čustović, možete pogledati na YouTube kanalu Dubrovačke Televizije.