Gosti večerašnje emisije “I to je život”, urednice i voditeljice Orlande Vlahušić Prkačin, bili su mladi konavoski glazbenici, članovi benda “Teška vremena”. Matea Novak, Mihael Vezilić i Nikša Car ispričali su kako su se našli u glazbenim vodama i koji su im planovi za budućnost.

“Teška vremena” je bend osnovan u doba korone, kad su bila teška vremena, što im je bila inspiracija za ime benda. Bend ima šest članova, koji su prijatelji i izvan glazbenih voda. Njihova priča započinje kao mnoge priče mladih ljudi koji žele ostvariti svoj san. Njihov san je bio osnivanje benda, san koji su s puno truda i ostvarili. Tijekom emisije gledatelji su mogli čuti i vidjeti kako su izgledali nastupi benda, te su otkrili kako biraju pjesme za nastup i koje su im najdraže. Ističu kako su im roditelji i prijatelji najveća podrška na njihovom glazbenom putu.

Matea Novak je vokal, Mihael Vezilić gitarist, dok je na klavijaturama Nikša Car. Oni su mladi i talentirani glazbenici koji su ljubav prema glazbi okrunili stvaranjem benda, novi bend na glazbenoj sceni. Otkrili su i svoje planove u budućnosti, svakako žele ostati u glazbenim vodama i nastaviti sa sviranjem u bendu. Gledateljima su otkrili i kako im tradicija i Konavle neizmjerno puno znače.

Kako zvuče mladi konavoski glazbenici i njihov bend “Teška vremena” možete pogledati u videu ispod ili u petak, u 15.00 sati, na Dubrovačkoj televiziji.