U ovotjednom Kulturnom razgovoru s Žarkom Dragojevićem u programu Dubrovačke televizije gostovala je dizajnerica Nora Mojaš. Još 2010. godine se upušta u poduzetničke vode s partnerima, a nedugo nakon što je postala majka, 2013. otvara Linear studio d.o.o. za dizajn i umjetničko stvaralaštvo u Dubrovniku, gdje i dan danas radi s kolegicom Madom Milićević.

O trenutačnim projektima i nagradama Mojaš je u emisiji rekla: “Ova godina je za kolegicu Madu i mene započela izuzetno produktivno, što uvijek veseli. Došle su dvije potvrde, odnosno dvije druge nagrade na javnim natječajima koji se predaju anonimno. Prvo je bio natječaj Turističke zajednice općine Konavle – Cavtat za riješenje vizualnog riješanja destinacije, a sada je došla i nagrada za vizualni idnetitet desetog Dubrovačkog zimskog festivala, za koji je prigodno raspisan obljetnički natječaj. Tako smo zbilja zadovoljni i drago nam je da je naš rad prepoznat.”

Od aktualnih radova, vrijedi izdvojiti kako su ove dvije talentirane dizajnerice ujedno autorice vizualnog identiteta Sveučilišta u Dubrovniku, a tu su još i projekti za Hotel Osmoliš u Brsečinama i Meštar kozmetika iz Splita. Trenutačno pripremaju jednu lokalnu liniju kozmetike i prehrambenih proizvoda, nekoliko manjih identiteta, jedan koncert, jednu knjigu, jedan priručnik i jednu slikovnicu, te ovogodišnji identitet za dubrovački plivački maraton.

Cijelu emisiju “Kulturni razgovor” u kojoj je gostovala dizajnerica Nora Mojaš, možete pogledati na YouTube kanalu Dubrovačke Televizije.