U ovotjednom Kulturnom razgovoru s Žarkom Dragojevićem u programu Dubrovačke televizije gostovala je zagrebačka kantautorica Sara Renar. Ona se na sceni pojavila prije više od deset godina s albumom ‘Djeca’ te svojim izričajem odmah osvojila mnogobrojnu publiku i kritiku. Do danas su uslijedila još četiri diskografska albuma, a među nizom nagrada i pohvala ističe se Porin za najbolju žensku vokalnu izvedbu.

Proteklih godina svoj glazbeni rad je također proširila na umjetničke suradnje u polju kazališta, književnosti i perforativnih umjetnosti.  Aktualna je predstava ‘San i ludilo’ koju izvodi s Goranom Matovićem, a ujedno je prije dva tjedna gostovala u Dubrovniku s jednom zanimljivom scenskom izvedbom.

O svemu je Renar u emisiji rekla više: “Ovaj projekt je negdje na sjecištu između kazališta, poezije i radio drame. Riječ je o izvedbi djela ‘Gdje smo ovo, pričaj mi’, zajedno s talentiranom crnogorskom spisateljicom Barbarom Delać. Ja sam jako sretna da je baš Dubrovnik bio mjesto hrvatske premijerne izvedbe i to u Art radionici Lazareti, koji su prepoznali i podržali ovaj projekt.”

Cijelu emisiju “Kulturni razgovor” u kojoj je gostovala zagrebačka kantautorica Sara Renar, možete pogledati na YouTube kanalu Dubrovačke Televizije.