U ovotjednom Kulturnom razgovoru s Žarkom Dragojevićem u programu Dubrovačke televizije gostovao je Slobodan Ljepava, koji je javnosti poznatiji kao  Otpisanimator, dubrovački rapper koji je odrastao uz hip hop kulturu i kroz band Otpisani Klan na prijelazu u novi milenij započeo s kreativnim stvaralaštvom u Dubrovniku.

Iza njega su danas četiri solo studijska albuma, a u međuvremenu je s ekipom iz banda prije dvije godine snimio prvi studijski album, a o njemu je rekao: “Neobjavljeni album Otpisanog Klana će definitivno ugledati svjetlo dana, ali zbog raznih naših osobnih stvari i situacija te egzistencijalnih pitanja nismo još bili u stanju ga izbacit van. Materijal je praktički gotov, ali treba ga još samo masterirat i poradit na konceptu promocije.”

U karijeri je surađivao i prijateljevao s mnogobrojnim hrvatskim te regionalnim pionirima rapa kao žanra, a često zajedno i dijelio pozornicu. Trenutno priprema još jedan solo album, a o tome i mnogobrojne druge zanimljivostima saznajte u cijeloj emisiji “Kulturni razgovor” koju možete pogledati na YouTube kanalu Dubrovačke Televizije.