U prošlotjednom Kulturnom razgovoru s Žarkom Dragojevićem u programu Dubrovačke televizije gostovao je Srđan Obad, dubrovački pjevač i autor u bandu C Strana koji je nedavno započeo s radom nakon što se njegov bivši sastav Valetudo ugasio nedugo nakon proslavljenih 20 godina uspješnog diskografskog i koncertnog rada.

“Ja to gledam kao dijeljenje stanica, što je dobro, da se od jednog banda naprave dva progresivna banda koja će raditi i uveseljavati ljude, kao što mi danas radimo. C Strana je zaživjela u Butinoj garaži u Mokošici, dosta toga radimo uživo, dođemo s idejom – napravimo i snimimo na licu mjesta gdje odmah nastaje i video.” – rekao je Obad u vezi novih glazbenih materijala.

Kao glazbenik, ostvario je mnoge uspjehe, a posljednjih godina je također primjećen kao aktivan građanin u radu civilnog društva i bivši predsjednik Gradskog Kotara “Ploče iza Grada”. Uključen je u mnogobrojne aktivnosti za poboljšanje građanskog života u Dubrovniku, a nasmijanog Oba će te najčešće pronaći uz more ili na nekoj mirnoj lokaciji u prirodi.

Cijelu emisiju “Kulturni razgovor” u kojoj je gostovao glazbenik Srđan Obad možete pogledati na YouTube kanalu Dubrovačke Televizije.